Leuke Gabor sandalen

Gabor sandalen

Het begint weer mooi weer te worden. Dat betekent dat de zoektocht naar leuke Gabor sandalen weer kan gaan beginnen! Elk jaar weer ben ik opzoek naar een leuke hippe schoen, voor de lente en de zomer.

Maar wat kan dat soms lastig zijn. Dan is je maat uitverkocht, een lastige kleur om te combineren of vind ik het simpelweg gewoon geen mooie schoen.

Een hele middag in de stad slenteren had ik geen zin in. Daarom kroop ik achter mijn laptop en ging ik opzoek op het internet. Even later kwam ik uit op de website van vanbommelschoenen.be. Zij verkochte precies de schoen die ik in gedachte had!

Het perfecte model

Een leuk roze kleurtje en een half open model. Perfect voor de lente en de zomer. Door de licht roze kleur valt die overal mee te combineren en hij was er ook nog eens in mijn maat. Toen ik dacht dat zij mij niet vrolijker konden maken zag ik ook nog eens dat er 50% korting vanaf ging. Mijn dag kon niet meer stuk!

Voor ik het wist had ik de schoenen besteld en waren ze de volgende dag al in huis. Ik deed de schoenen gelijk aan en ze paste! Als een kind zo blij ben ik!

Gabor sandalen