Nieuw merk ontdekt: Pertini

Pertini

Pertini

Liefde voor schoenen

Vorige week heb ik een nieuw merk ontdekt! Namelijk Pertini. Ik shop vaak in de webwinkel van Van Bommel schoenmode, maar Pertini kende ik nog niet. Van Bommel verkoopt een groot scala aan merken, dus soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Pertini was in de aanbieding, en daardoor viel mijn oog er op. Ik heb toen direct gekeken naar de collectie, en of er nog iets voor mij tussen zat.

Nou, ik kan je zeggen: ik ben geslaagd hoor! Pertini is een merk dat blijkbaar erg aansluit bij mijn stijl! Ik ben dus erg blij dat ik dit merk heb leren kennen. Toen ik in de webshop van Van Bommel schoenmode keek, zag ik twee paar Pertini schoenen die ik helemaal te gek vond. Omdat ik niet kon kiezen, heb ik ze maar allebei besteld.

Sinds een paar dagen heb ik de schoenen nu binnen, en ik spreek niets anders dan lof over dit merk! De schoenen zitten als gegoten en de kwaliteit is erg stevig. Deze schoenen gaan zeker nog wel een tijdje mee. Wie van jullie kende Pertini al wel? En wat is jullie favoriete merk? Ik ben erg benieuwd naar alle ervaringen!