Voordelig je rijbewijs b halen

Een lange tijd heb ik op internet georiënteerd bij welke rijschool een pakket zou afnemen. Na een aantal proeflessen te hebben gehad, voelde ik dat Osseforth de beste is. De rijinstructeur hielp uitstekend. Je kon duidelijk merken dat hij veel ervaring heeft en pakte mijn zwakkere punten goed aan. Ook wat betreft de kosten is Osseforth erg voordelig. Ik wil je daarom ook echt adviseren om je rijbewijs b bij hun te halen.

Het lessen

Tijdens het lessen verliep alles volgens plan. Elke les maakte ik grote stappen en dat heeft ervoor gezorgd dat ik met 24 lessen mijn rijbewij b al heb gehaald. Het is echt superbelangrijk om een ervaren instructeur te hebben. Het is namelijk zo dat je dan veel meer leert en dus minder geld kwijt bent voor lessen. Naast mijn pakket heb ik maar 4 lessen los erbij hoeven nemen.

Bij Osseforth is het mogelijk om een proefles te nemen. Zo kan je goed kijken of het bedrijf bij jou past. Op dit moment hebben ze voordelige aanbiedingen voor onder andere autorijles pakketten. Bekijk daarom snel de website voor meer informatie. Voor vragen zijn ze te allen tijde telefonisch bereikbaar.