Scheiding zonder ruzie dankzij hulp

hulp bij scheiding zwolle

Een maand geleden zijn ik en mijn vrouw gescheiden. Scheiden is een heftig besluit en daarbij moeten goede afspraken gemaakt worden. Omdat we dit niet zelf konden doen, in verband met de heftige situatie, kwamen ik en mijn ex-vrouw tot het besluit om hierbij hulp te zoeken.

‘’Beschouwde het als een fijn gesprek’’

Voor de hulp gingen we naar Hulp bij scheiding Zwolle. Bij Hulp bij scheiding Zwolle hebben we beide eerst een apart gesprek gehad. In dit gesprek hebben we vele dingen besproken. Uiteindelijk mochten de kinderen ook aan een gesprek ondergaan. De kinderen, ik, en mijn ex-vrouw beschouwden dit allemaal als een fijn gesprek. De gesprekvoerster was erg duidelijk en aardig. Ze vertelde ons dat ze ervoor ging zorgen dat alles geregeld werd en dat we ons allemaal bezig hoefde te houden met de verwerking van het besluit. Hiermee werden we behoorlijk gerustgesteld.

We bedanken Hulp bij scheiding Zwolle

Uiteindelijk is inderdaad alles geregeld door Hulp bij scheiding Zwolle. Ik kan me nu volledig richten op mijn eigen toekomstige leven en mijn ex-vrouw gelukkig ook. De kinderen kunnen zich ook gaan richten op de toekomst. We bedanken Hulp bij scheiding Zwolle voor het regelen van de zakelijke kant van de scheiding.