dagje wellness bij de Thermen

Mijn vrouw en ik komen al jaren bij de Thermen. Je kan daar heerlijk een dag genieten en lekker tot rust komen. Bij de Thermen kan je gebruik maken van diverse arrangementen. Zo hebben ze een lunch arrangement, re-balanched arrangement, all-inclusieve arrangement en nog veel meer. Bij ons dagje wellness maken wij voornamelijk gebruik van het all-inclusieve arrangement. Bij dit arrangement kan je heerlijk ontspannen. Zo kan je gebruik maken van massage’s, sauna’s en de zonnebank. Ook kan je er heerlijk eten. Zo beschikken ze over een uitgebreide kaart met ieder wat wils. 

Echt een aanrader

Bij de Thermen kan je gemakkelijk reserveren. Zo kan je op de website een reservering plaatsen met jouw wensen, maar ook telefonisch is dat mogelijk. Persoonlijk vind ik het fijner om het via de website te doen. Alles staat daar goed uitgelegd en de kosten staan er duidelijk vermeld.

Afgelopen week zijn we er nog geweest en hebben we een heerlijk dagje wellness gehad. Alles is keer op keer goed geregeld. De service is goed, de prijzen zijn goed en je krijgt kwaliteit! Bekijk daarom de website voor meer informatie over diverse arrangementen.