Professioneel laten stansen

logo_op_blauw_nieuw_uitsnede2

slijpen_close_175Waar ik werk worden voor veel opdrachten een bedrijf ingeschakeld dat professioneel materialen kan stansen. Het bedrijf waar wij al jaren mee werkte leverde niet meer de gewenste kwaliteit. Er ging heel veel mis de laatste tijd en daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuw bedrijf dat beter kwaliteit kon leveren.

Online gevonden

 

Door te zoeken naar “stansen” kwam ik terecht bij Euro-Techniek. Het bedrijf stond heel erg goed aangeschreven op het internet. Op de website kon ik verschillende dingen vinden over de diensten die zij leveren. Uiteindelijk had ik nog wel een paar vragen en daarom heb ik gebeld met het bedrijf.

Tijdens het telefonisch gesprek zijn heel veel vragen beantwoord. Het leek mij een goed idee om een afspraak te maken met het bedrijf om te kijken of zij wel de gewenste kwaliteit konden leveren.

Toen ik langs ging bij het bedrijf was ik onder de indruk van de hoeveelheid mensen die zij hadden werken. Er werden een aantal voorbeelden laten zien en ik was enthousiast.

Na de eerste proefbestelling liep alles goed. Wij waren heel erg tevreden en daarom gaan wij in de toekomst vaker zaken doen met Euro-Techniek.