kisten voor tuinkussens kocht ik bij Propetto!

Waar laat je je mooie tuinkussens? In kisten voor tuinkussens natuurlijk! Ik heb mijn kisten gekocht via Propetto en heb er veel plezier van!

Kisten voor tuinkussens, de ideale oplossing

kisten voor tuinkussensWij hebben een grote en mooie tuin op het zuiden. Wanneer het mooi weer is zitten wij dan ook graag buiten, aan onze tuintafel. Om de stoelen nog comfortabeler te maken, hebben mijn man en ik tuinkussens gekocht die we op de stoelen kunnen leggen. Eerst haalden we altijd de kussens weer binnen achteraf, maar ik begon me erg te storen aan die grote kussens die in onze rommelkamer lagen. Ik was dus op zoek naar een mooie en goede oplossing en die vond ik bij Propetto: kisten voor tuinkussens!

Genoeg ruimte voor onze spullen!

Bij Propetto kun je uit diverse modellen kiezen. Wij zijn gegaan voor de houten kist met voldoende ruimte voor onze tuinkussens. Maar dat is nog niet alles, we kunnen ook de speelgoed van de kinderen erin kwijt. Ideaal, want het speelgoed van de kinderen ligt al snel door onze tuin heen en nu hebben we alles op één plek. We zijn er erg blij mee en raden de kisten voor tuinkussens van Propetto dan ook zeker aan!