Nieuwe watertonnen in gebruik!

Normaal gesproken ben ik niet iemand die over mijn kweekproces spreekt. Al moet ik wel zeggen dat sinds ik de watertonnen in gebruik heb, dat dit mij enorm veel water scheelt. Deze tonnen zijn namelijk bedoeld om hier het regenwater in op te vangen zodat ik dit vervolgens kan gebruiken. Hiermee kan ik aardig wat besparen en dat is wel zo prettig!

Sinds enkele jaren ben ik een professionele kweker. Ik kweek met onwijs veel plezier mijn eigen groenten en fruit. Sinds een half jaar hebben de buren van ons dit ook in de gaten. Zij kopen geregeld bij ons weer groenten of fruit als er geoogst kan worden.

logo

Hoe het begon

Eigenlijk was het als een grap begonnen. Samen met een vriend van mij wilde wij een wedstrijd doen wie het beste een plant kan laten groeien. Hier zijn wij toen die tijd mee gestart en ik begon te merken dat ik het wel erg leuk vond om te doen. Zodoende heb ik het wat uitgebreid tot professioneel kweken. Natuurlijk heb ik deze wedstrijd wel gewonnen! Enthousiasme tijdens het kweken is dan ook erg  belangrijk, althans dat is mijn mening.