Rolluikmotor

Het bestellen van een nieuwe rolluikmotor verloopt een stuk gemakkelijker als dat je zelf zal verwachten. Niet veel mensen hebben het in de gaten dat het gewoon weg mogelijk is om dit via het internet te bestellen en in de meeste gevallen is het nog voordeliger ook!logo (2)

Zo wilde ik afgelopen week mijn motor vervangen aangezien deze eerdaags kapot kon gaan. Nu dat mijn vriend had gezegd dat hij het wel wilde zoeken in de stad heb ik hem maar laten gaan. Wetende dat ik het via internet een stuk sneller vinden zal.

Bij thuiskomst kwam mijn vriend nogal teleurgesteld thuis aangezien het in de stad niet verkocht werd… Heb hem maar gelijk gezegd dat ik het al gekocht had op de website van Zonnerij! Hier vindt je namelijk een motor voor je rolluiken waardoor je dit kan vervangen. Bij het bestellen van een motor ontvang je ook nog eens een digitale handleiding, hiermee kan je het zelf monteren en dus besparen op de kosten! De levering verliep ook nog eens erg snel aangezien ik het na twee dagen alweer in huis had om het te laten monteren!