Vloer wekelijks brandschoon dankzij reinigingsdienst van JC Property

reinigingsdienst

Ons bedrijf bestaat uit een marketing bureau. Ik ben er de eigenaar van en heb 10 werknemers. Elke dag komen er mensen over de vloer heen en dan moet het er natuurlijk wel netjes uit zien. Een vloer die naast alle kruimels, ook nog gewoon vies is, was voor ons geen optie. Daarom wilde we graag elke week een vloerreiniging van een daarvoor bestemde reinigingsdienst. Wel moesten we het juiste bedrijf hiervoor nog vinden

Reinigingsdienst van JC Property erg vloerreinigingprofessioneel

We vonden dit bedrijf door te zoeken op het internet. Op het internet verschenen er al snel een heleboel bedrijven die niet ver vanaf ons vandaan zitten. We kozen uit deze bedrijven het beste bedrijf, namelijk JC Property. Een zeer gespecialiseerd schoonmaak bedrijf die op alle vlakken professioneel werk levert.

Erg tevreden

We hebben, na een klein werkoverleg te hebben gehad, voor JC Property gekozen als vast schoonmaakbedrijf voor ons bedrijf. Een reinigingsdienst is bijna in elk bedrijf wel noodzakelijk. Zeker als je dagelijks klanten over de vloer krijgt. De eerste indruk is ten slotte het belangrijkste. De eerste indruk die klanten bij onze vestiging hebben is in ieder geval goed, want de vloeren worden erg zorgvuldig gereinigd door JC Property. We zijn erg tevreden.