Koop hier de nieuwe veiligheidskasten

opslagkast gevaarlijke stoffen

De nieuwe veiligheidskasten van Denios zijn zeer gewild. Ze zijn namelijk brandwerend. De veiligheidskasten zijn van veel belang voor veel bedrijven hedendaags. Het is namelijk zeer belangrijk om schade, overlast van brand en de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Het is slim om een brandwerende kast te kopen, waar alle gevaarlijke stoffen die het bedrijf produceert terecht kunnen.

Opdracht

Ik kreeg de opdracht van mijn baas om bij onze oude leverancier, Denios, een nieuwe brandwerende kast aan te schaffen. Dit moest, omdat de kasten bijna niet meer brandveilig zijn. Uit voorzorgsmaatregelen moeten we hier mee rekening houden en zorgen dat de kasten worden vervangen. Het is verplicht, dat als we met gevaarlijke stoffen werken, om de kasten te vervangen en onze producten veilig waarborgen.opslagkast gevaarlijke stoffen

Contact

Diezelfde morgen zocht ik het telefoonnummer op van Denios in het klantenregister. Een van de medewerkers stond me vriendelijk te woord en wist duidelijk waar hij over aan het praten was. Hij heeft me toen enorm geholpen met de keuze van een nieuwe brandwerende kast. Er waren namelijk kasten in verschillende maten, en aangezien we de opslagruimte wilden uitbouwen, was het voor ons belangrijk om met nieuwe maten rekening te houden. Fijn dat het bedrijf dezelfde vertrouwde service levert als een aantal jaar geleden. Toppers, ik ga zeker dit bedrijf prijzen bij mijn baas.