Waar kun je een scooter kopen in Rotterdam?

scooter kopen in Rotterdam

Met het verkeer in Rotterdam kun je beter een busabonnement nemen dan een auto kopen. Met een snorscooter of bromscooter maak je meer kans in deze drukke stad. Heb je al rondgekeken, in Rotterdam of online in de webshops maar kom je er niet uit? Het kan lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Met deze 3 tips kun jij goedkoop een goede scooter kopen in Rotterdam.

Zoek online direct jouw nieuwe scooter uit en je kunt die auto voortaan in de garage laten staan!

Tip 1: Veel merken zijn (bijna) hetzelfde

Je ziet retro scooters met merken als La Souris, VOM, IVA en BTC, in feite zijn het gelijkwaardige scooters uit China met een ander etiket. Het model en de opties kunnen iets afwijken, maar je kunt deze retro scooters niet vergelijken met een echte Vespa scooter.

Tip 2: Webshops bezorgen ook in Rotterdam

Je bent niet beperkt tot winkels in de stad, je kunt ook gewoon online jouw scooter bestellen bij de webshop met levering aan huis. Zeker met merk scooters weet je wat je krijgt, kies wel een betrouwbare scooter speciaalzaak online.

Tip 3: Er zijn ook middenklasse scooters

Is een Vespa te duur voor je, maar een retro scooter biedt te weinig kwaliteit? Merken als Piaggio, Kymco en Sym maken goede scooters voor redelijke prijzen die uitstekend geschikt zijn voor het dagelijkse verkeer in Rotterdam.

Je kunt direct beginnen met het uitzoeken van jouw nieuwe bromscooter of snorscooter, online is de winkel nooit gesloten.