Er handig: opslagruimte Breda

opslagruimte Breda

opslagruimte BredaVandaag heb ik een handige tip voor iedereen die teveel spullen heeft of aan het verhuizen is. De tip van vandaag is: opslagruimte Breda. Mijn ouders zijn pas geleden verhuisd en zij hebben hier echt enorm veel aan gehad. Mijn ouders hadden een groot huis omdat we met veel kinderen thuis waren. Dit is inmiddels al een tijdje niet meer het geval en daarom besloten ze om het huis te verkopen en om kleiner te gaan wonen. Het is dan natuurlijk niet mogelijk om alle spullen mee te nemen. Mijn ouders wonen in Breda en ze zijn daarom opzoek gegaan naar een opslagruimte Breda.

Van een paar goede vrienden hoorde ik dat Sandship een aanrader is. Zij verhuren veel panden en mijn ouders namen daarom een kijkje op de website. Hier vonden ze een mooie opslagruimte en uiteindelijk kozen ze ervoor om deze te huren.

Erg handig!

Ze namen contact op met Sandship en alles verliep gelukkig erg soepel. Ze konden meteen bij de ruimte en inmiddels staan er al een hoop spullen in. Dit heeft ervoor gezorgd dat het verhuizen een stuk makkelijker is gegaan en nu kunnen mijn ouders rustig kijken wat ze met de spullen willen gaan doen.