Mooie kastdeuren op maat bij Storhus

Wanneer je op zoek bent naar kastdeuren op maat moet je echt eens bij Storhus gaan kijken. Hier heb je de mogelijkheid om alle maten kastdeuren te laten maken en of deze nu van hout of glas zijn, alles is mogelijk.  Zelf willen wij een schuifdeurkast in onze slaapkamer hebben. Hiervoor zijn wij naar Storhus gegaan om te kijken wat zij voor ons konden betekenen en hoeveel het allemaal gaat kosten. Tevens konden wij meteen zien wat voor een soort materiaal wij wilden hebben en in welke kleur.  Ook wilden wij op een van de deuren een grote spiegel hebben, ook deze kan je hier in verschillende kleuren bestellen.  kastdeuren op maat

Zeer mooi resultaat

Door het plaatsen van een mooie schuifkast in onze slaapkamer leek het ons beter om dan ook maar meteen een nieuw bed aan te schaffen en de rest van de slaapkamer aan te pakken. Zo hebben wij meteen alle vliegen in één klap en kunnen wij voorlopig genieten van een mooie slaapkamer.

Inmiddels hebben wij de kastdeuren al op de plaats hangen en het resultaat is echt verbluffend. Omdat wij hebben gekozen voor een houten deur met een spiegel erop lijkt onze slaapkamer een stuk groter. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.