Voor wie aan de lange kant is: het matras 180 x 210 van Perfecthomeshop

matras 180 x 210 van Perfecthomeshop

De standaard maten als het gaat om beddengoed en matrassen zijn misschien voor de meeste mensen toereikend, maar niet voor iedereen. En dat weet jij als geen ander. Gelukkig zijn er winkels als Perfecthomeshop, een webshop waar ze maar al te goed begrijpen dat niet elk mens hetzelfde is. Een matras 180 x 210 van Perfecthomeshop is bijvoorbeeld een maat die je echt niet zomaar overal tegenkomt. En toch kun je het hier vinden.

matras 180 x 210 van Perfecthomeshop

Langer dan de rest

Een matras is normaal gesproken standaard 200 centimeter lang. Het gekke daaraan is dat er eigenlijk best veel Nederlanders zijn die veel langer zijn dan dat of er in ieder geval dicht in de buurt zitten. Als jij 195 centimeter lang bent, dan is een bed van precies 200 centimeter lang misschien helemaal niet zo prettig. Je ligt dan echt op de rand van het bed en komt er misschien wel met je voeten onderuit. Kortom: je hebt gewoon iets meer ruimte nodig. Dan is een bed van 210 centimeter lang juist heel prettig. Het is namelijk niet iets groter maar ook weer niet zoveel groter dat je bed belachelijk groot wordt. Je krijgt dus het beste van beide werelden.

180 centimeter breed

De breedte van 180 centimeter is ook steeds populairder. Het is namelijk een maat die je de kans geeft om samen te slapen maar dan wel op een volledig eigen eenpersoonsmatras. Dat wil zeggen dat een bed met een breedte van 180 centimeter precies tweemaal een eenpersoonsbed is. Je kunt dus ook rustig rollen in je slaap of een beetje afstand nemen als het in de zomer erg warm is.