Goede rvs zetwerk gevonden

bumet-logo

Vbumet-3376oor een klant ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat heel erg goed is in rvs zetwerk. Het zetwerk hoort bij een opdracht die wij hadden aangenomen voor een klant. Bij het bedrijf waar ik werk komt het namelijk best wel vaak voor dat wij gebruik maken van andere bedrijven.

Kwaliteit

Dat wij kwaliteit leveren is heel erg belangrijk, omdat wij onze naam aan het eindproduct koppelen. Het is voor ons daarom ook heel erg belangrijk dat de klant tevreden is. Wij doen waar wij goed in zijn en waar wij minder goed in zijn laten wij doen door gespecialiseerde bedrijven.

Wij hebben wel een aantal vaste bedrijven waar wij mee werken. Voor het rvs zetwerk heb ik het bedrijf Bumet ingeschakeld. Het bedrijf heeft al eerder opdrachten voor ons gedaan en wij zijn heel erg vaak tevreden geweest met de kwaliteit van het bedrijf. voor deze opdracht had ik contact opgenomen met het bedrijf en alles kon worden geregeld voor de deadline.

De producten hebben wij ruim voor de deadline binnengekregen en wederom waren wij weer heel erg tevreden met de kwaliteit die werd geleverd duur Bumet!