​Oorcorrectie​ voor een mooier gezicht

1

Er zijn veel mensen die last hebben van flink uitstekende oren. Ik ga het vandaag hebben over het geen wat je er tegen kunt doen namelijk een Oorcorrectie ondergaan. Dit kan heel erg zijn voor mensen aangezien ze vaak gepest worden en het gewoon in de weg zit. Als jij hier last van hebt dan raad ik het je zeker aan dit artikel goed door te lezen. Ik weet namelijk hoe het is om het te hebben ik heb het zelf namelijk ook gehad. Hier heb ik vroeger heel erg lang mee gezeten. Op de basisschool kreeg ik allerlei verschillende bijnamen die ik nooit zal vergeten. Als je wat ouder wordt dan trek je je het minder aan en mensen pesten minder maar het blijft een wat minder mooi gezicht. Vandaar dat ik er dus iets aan wilde laten doen.

Een tip van een vriend

2

Een vriend van mij had toevallig een stukje gelezen hierover. Hij vertelde me over kliniek Veldhoven, hier deden jaarlijks heel veel mensen een Oorcorrectie. Ik keek op de website en die was heel goed dus ik besloot het ook te doen. Ik nam dus contact op over wanneer ik langs zou kunnen komen. Zodoende werd mij verteld dat dit zo snel mogelijk kon.

De volgende dag langs gegaan

Ik heb een kort gesprek gehad en ik besloot het te doen. Nu een aantal maanden laten zien mijn oren er heel goed uit en daar ben ik heel erg trots op!